Groeipijn - Ray Klaassens - headerbeeld

Het levensverhaal van Ray Klaassens

Groeipijn

Haal meer uit jezelf en je team met de persoonlijke inzichten en levenslessen van Ray.

Een openhartig en avontuurlijk levensverhaal

Binnengekomen op #2 in de bestseller top 60!

Groeipijn - Ray Klaassens - 3D omslag

Heb je alle afleveringen van Kamp van Koningsbrugge gezien en ben je geïnspireerd geraakt door Ray Klaassens’ aanpak? Wil je leren van zijn inzichten en zijn levenslessen om jezelf verder te ontwikkelen?

In Groeipijn. Achter je liggen de lessen en voor je de kansen deelt Ray Klaassen zijn sleutel tot groei.

In Groeipijn neemt Ray je mee op de reis die hij de afgelopen vijftig jaar heeft afgelegd en maakt je op ontwapenende wijze deelgenoot van zijn zoek- en struikeltocht. Hij deelt persoonlijke inzichten en levenslessen die voor menig lezer herkenbaar en toepasbaar zullen zijn. 

Prijs: € 22,99
Paperback

Koop nu via:

Lessen en inzichten die leiden tot groei

Over Groeipijn

Het is niet altijd makkelijk om jezelf te zijn. Dat laat Ray Klaassens zien in zijn inspirerende debuut Groeipijn. Zijn passie en gedrevenheid brachten hem van de straten en bossen van Helmond, via de Koninklijke Militaire Academie naar bijzondere en soms gevaarlijke oorden.

In de jungle van Belize, tijdens bombardementen in Beiroet en bij een gevaarlijke situatie in het Midden-Oosten kon Ray Klaassens zich steeds verder ontwikkelen. Hij leerde: je wordt nooit groter dan wat je omgeving je kan bieden. Groeien doe je buiten je comfortzone. Daarvoor zijn lef, discipline en doorzettingsvermogen nodig. Of het nu is als commando, inlichtingenofficier, ondernemer, tv-persoonlijkheid of spreker, Ray blijft zichzelf steeds weer uitdagen. De sleutel? Moeite doen, telkens opnieuw. Groei zal immers altijd een beetje pijn blijven doen.

Groeipijn - Ray Klaassens 2D omslag

Achter je liggen de lessen en voor je de kansen

Groeipijn - Auteursfoto RayKlaassens©DominiqueEgging

Ray Klaassens

Ray Klaassens (1973) gaf als officier leiding bij het Wapen der Genie, het Korps Commandotroepen en de AIVD. Ray is als hoofdinstructeur van het tv-programma ‘Kamp Van Koningsbrugge’ te zien. Het vierde seizoen staat alweer op de planning en ook zal hij onderdeel zijn van het nieuwe tv-programma ‘No Way Back’.

In 2014 startte Rayde onderneming Triangular Group, waarmee hij opleidingen levert aan organisaties binnen het veiligheidsdomein. Inmiddels werken er meer dan 450 mensen. Ray spreekt regelmatig over persoonlijk leiderschap en leidinggeven onder druk. In Groeipijn deelt hij zijn inzichten en levenslessen. In het voorjaar van 2024 staat Ray in het theater met zijn gelijknamige voorstelling ‘Groeipijn’. 

Auteur Ray Klaassens aan het woord

Wat anderen schrijven over Ray

Reviews

‘De krachtige drive die Ray beschrijft prikkelt je tot reflectie en moedigt aan om te geloven dat je vaak meer uit jezelf, je team en je omstandigheden kunt halen dan je zelf wellicht beseft.’ Mark Tuitert

‘Aanrader voor iedereen met kinderen en zonder kinderen. De onofficiële titel zou moeten zijn: Nobody cares, work harder.’ Jeroen van Koningsbrugge

‘Doe moeite, zet door. Juist als het lastig wordt. Achter de obstakels is het leven rijker, echter, meer intens. Dol op het werk van Ray Klaassens!’ Arie Boomsma

Groeipijn - Ray Klaassens Pre-order actie

Koop nu via: