De verloren dochters header

Deel 4 De Zwitserse dochter nu te reserveren!

3D omslag De Zwitserse dochter

Reserveer De Zwitserse dochter en lees als eerste verder in de internationale hit-serie De Verloren Dochters

Zeven dochters. Zeven geheimen. Zeven liefdes.

Voor de lezers van Lucinda Riley

De Verloren Dochters – de serie

Op dinsdag 25 juni verschijnt De Zwitserse dochter, deel 4 in de internationale bestsellerserie De verloren dochters verschenen. In De verloren dochters volgen we zeven vrouwen die op zoek gaan naar het onbekende verleden van hun grootmoeders. In twee tijdlijnen beleven we ongelofelijke verhalen over familie, geheimen, moed en liefde. 

De serie De verloren dochters is wereldwijd geliefd. Van De Italiaanse dochter, De Cubaanse dochter en De Griekse dochter werden in Nederland al meer dan 150.000 exemplaren verkocht. Wereldwijd zijn er ruim 3,5 miljoen exemplaren van De Italiaanse dochter (deel 1) verkocht! De serie verschijnt in 20 landen. Na Italië (deel 1), Cuba (deel 2) en Grieksenland (deel 3), voert Soraya Lane ons in deel 4 mee naar Zwitserland. Geheime liefde, Verborgen familiegeschiedenis, couleur locale, je vindt het allemaal in De Zwitserse dochter!

De Verloren dochters - Soraya Lane - vier delen

Koop nu via:

‘De nieuwe Lucinda Riley heet Soraya Lane. Onthoud die naam.’ – de Volkskrant

De Zwitserse dochter

De verloren dochters – deel 4

Dit deel speelt zich af in Londen en het sfeervolle Genève, en volgt het verhaal van Georgia en haar zoektocht naar de geschiedenis van haar oma.

Londen, heden. Georgia heeft het te druk met haar bedrijf om de geschiedenis van haar oma uit te zoeken. Het kistje dat ze heeft gekregen stopt ze diep weg in een la. Na het overlijden van haar ouders heeft ze zichzelf aangeleerd om vooruit te kijken. Maar wanneer ze de roze edelsteen uit het kistje laat onderzoeken door een juwelier, komt ze een bijzonder verhaal op het spoor dat haar naar Genève voert. Daar ontmoet ze kunstverzamelaar Luca, die al jaren op zoek is naar de steen.

Genève, 1951. Delphine is diepongelukkig wanneer haar man haar en hun twee kinderen in de steek laat. Dan ontmoet ze Florian, een succesvolle zakenman, en ze durft weer te geloven in de liefde. Maar een noodlottig ongeluk dwarsboomt hun plannen, en Delphine moet een hartverscheurende beslissing nemen…

Reserveer nu via:

‘Ik heb gehuild, gelachen en deze roman in mijn hart gesloten.’ – Goodreads review

De Italiaanse dochter

De verloren dochters – deel 1

Lily, een jonge Engelse wijnmaker, reist naar een wijngaard aan het Comomeer om van de legendarische familie Martinelli meer te leren over het maken van wijn. Ze voelt zich zo thuis bij de familie en de manier van leven op het Italiaanse platteland dat het lijkt alsof ze hier thuishoort. En dat ligt niet alleen aan de aantrekkingskracht die ze voelt voor de knappe oudste zoon Antonio. Lily heeft net ontdekt dat het onbekende verleden van haar oma terugvoert naar het beroemde La Scala theater in het vlakbij gelegen Milaan, en naar een prominente bakkersfamilie uit Piedmont. Is het toeval dat Lily nu hier beland is? Of het lot?

Terwijl de gevoelens tussen Lily en Antonio aanzwellen, onderneemt ze een zoektocht naar de waarheid over haar grootmoeder en overgrootmoeder. Lily ontdekt het meeslepende en hartverscheurende verhaal van twee jonge geliefden die moeten kiezen tussen familie en liefde: Estée, een jonge ballerina, en Felix, de jonge erfgenaam van zijn families bakkerij-imperium. Hun liefde zal de familie uiteindelijk verscheuren.

De Italiaanse dochter - Soraya Lane

Koop nu via:

‘Fantastisch geschreven, ik kon niet stoppen met lezen.’ – Goodreads review

De Cubaanse dochter

De verloren dochters – deel 2

Op zoek naar het verborgen levensverhaal van Esmeralda reist achterkleindochter Claudia naar Cuba.

Londen, heden. Claudia’s leven is in korte tijd ingrijpend veranderd: ze heeft haar verloving beëindigd en haar drukke baan bij een bank opgezegd. Wanneer haar moeder vraagt mee te helpen haar grootmoeders geschiedenis uit te zoeken, wordt ze nieuwsgierig. Het enige spoor is een kistje van de familie Diaz, haar voorouders, ooit een van de rijkste families van Cuba. Ze besluit spontaan om naar Havanna te gaan. Daar ontmoet ze Matteo, die een foodtruck runt, en met zijn hulp ontdekt ze stukje voor stukje het verhaal van haar overgrootmoeder.

Havanna, 1950. Esmeralda is de oudste en favoriete dochter van Julio Diaz, de eigenaar van de grootste suikerplantage van Cuba. Sinds haar moeder is gestorven, helpt ze haar vader met het onderhouden van zakelijke relaties. Maar wanneer ze verliefd wordt op de Britse Christopher, weet ze dat haar vader deze liefde nooit goed zal keuren. De keuze die Esmeralda maakt, zal bepalend zijn voor haar hele familie.

Koop nu via:

‘Ik was verkocht vanaf de eerste pagina!’ – Goodreads review

De Griekse dochter

De verloren dochters – deel 3

Londen, heden. Ella is succesvol kunsthandelaar, maar heeft spijt van haar beslissing om niet zelf schilder te worden. Dan krijgt ze onverwacht informatie over het leven van haar oma, waaronder een onbekend muziekstuk. De sporen wijzen naar Griekenland en ze besluit om haar zoektocht daar te vervolgen, met hulp van pianist Mathew.
Londen, 1948. Alexandra behoort tot de Griekse koninklijke familie in ballingschap. Wanneer haar moeder omkomt in een tragisch ongeluk, wordt ze naar haar tante in Londen gestuurd. Daar ontdekt ze haar liefde en talent voor muziek. Wanneer ze violist Bernard ontmoet, weet ze waar haar toekomst ligt. Maar haar vader denkt hier anders over. Terwijl iedereen aanneemt dat ze naar een Zwitsers instituut is gestuurd, is Alexandra heimelijk aangekomen op een plek voor ongehuwde moeders, zwanger van Bernard…

De Griekse dochter is het derde deel in de achtdelige serie De verloren dochters, met meeslepende liefdesgeschiedenissen over de hele wereld. Het begint met zeven jonge vrouwen die bijeen worden geroepen in een advocatenkantoor in Londen, waar ze ontdekken dat alles wat ze dachten te weten over hun verleden niet klopt, en dat achter hun grootmoeders’ schijnbaar gewone levens, ongelofelijke verhalen van liefde en moed verborgen liggen.

Soraya Lane

Soraya Lane droomde er haar hele leven van om te schrijven. Nu is ze fulltime auteur, en woont met haar man en twee zoontjes op een kleine boerderij in Nieuw Zeeland, waar ze vanaf haar bureau uitkijkt over een weiland waar hun paarden staan te grazen.