Headerbeeld De boeken van James Norbury

Drie bijzondere cadeauboeken vol wijsheden van James Norbury

Ontdek de prachtig geïllustreerde cadeauboeken van James Norbury over Grote Panda, Kleine Draak en Wijze Kat. Ze inspireren lezers over de hele wereld met hun wijsheden die ons de diepere betekenis van vriendschap, acceptatie en vrede laten ervaren.

Grote Panda & Kleine Draak

Het eerste boek gaat over twee geliefde vrienden, Grote Panda en Kleine Draak die een reis maken door de seizoenen van het jaar. Samen onderzoeken ze de gedachten en emoties, ontberingen en geluk die ons allemaal verbinden. In de natuur leren ze hoe ze in het moment moeten leven, hoe ze vrede kunnen hebben met onzekerheid en hoe ze de kracht kunnen vinden om samen de obstakels van het leven te overwinnen.

Koop nu bij:


De reis van Grote Panda & Kleine Draak

Grote Panda en Kleine Draak hebben lezers over de hele wereld geïnspireerd met hun boodschap van vriendelijkheid, hoop en veerkracht. In het tweede boek gaan de twee vrienden op reis om samen de obstakels van het leven te overwinnen. En hoewel ze vaak verdwalen, kunnen het verkeerde pad en de mooie bezienswaardigheden onderweg hen leiden naar de juiste weg.

Koop nu bij:


De reis van wijze kat

Het derde boek van James Norbury gaat over een kat, een nieuwsgierig jong katje en de wijsheden die ze tijdens hun reis samen ontdekken. Op een dag hoort de Kat over een oeroude pijnboom diep in het woud. Wie de boom vindt, verkrijgt oneindige wijsheid. De Kat gaat op weg en ontmoet allerlei dieren, zoals de nieuwsgierige Haas, de praatgrage Aap en de vermoeide Schildpad. Elk vertellen zij hun eigen verhaal. Maar pas als de Kat het speelse jonge katje leert kennen, begrijpt hij het doel van zijn reis…

Koop nu bij:


Voor alle leeftijden:

Van jongeren tot volwassenen in tijden van grote verandering of uitdagingen, bieden de verhalen van Grote Panda, Kleine Draak en Wijze Kat warmte, inspiratie en een voorzichtige glimlach aan elke lezer.

Een kunstwerk op zichzelf:

Met een mooi omslag en een verzameling prachtige illustraties, de een nog mooier dan de ander, is elke pagina in een boek het inlijsten waard.

Een oprecht cadeau:

Vol met wijsheid en humor die ontroert, de boeken van Grote Panda, Kleine Draak en Wijze kat zijn een attent cadeau om te koesteren.