Boekenweek met Splinter Chabot

Vier de Boekenweek met de bestsellers van Splinter Chabot

Confettiregen

met 30% korting!

Alle boeken van Splinter Chabot zijn nu verkrijgbaar met een speciale feestprijs

boekenweek met Splinter - Actie Confettiregen

CONFETTIREGEN is niet alleen een geweldig verhaal om te lezen maar ook een belangrijk boek dat verschillende generaties herkenning zal geven en verschillende generaties zal raken.

Confettiregen is een prachtig, ontwapenend en ontroerend verhaal over een jongen genaamd Wobie die opgroeit in een warme en veilige omgeving. Naarmate hij ouder begint hij iets te ontdekken dat eerst genegeerd, vervolgens gevreesd, maar uiteindelijk gevierd wordt. Dit boek is een dagboek van die worsteling en die zoektocht.

Prijs van: € 20,99 | Voor: € 15,99

*Actieprijs geldig in februari, maart, april 2024

Bestel nu via:


als de Hemel genoeg ruimte heeft is een overdonderend, sprookjesachtige roman over onvoorwaardelijke vriendschap, twijfel en eenzaamheid. Maar bovenal over verlangen en vrijheid.

Vrienden Magnus en Elias zijn elkaars tegenpolen: Magnus galoppeert door het leven, Elias kijkt toe hoe Magnus de wereld naar zijn hand zet. Hoewel Magnus in het zonlicht lijkt te leven, is er schaduw in zijn hoofd. Elias ontdekt dat hoe dicht je ook bij iemand komt, uiteindelijk iedereen alleen is met zijn gedachten.

Prijs van: € 24,99 | Voor: € 15,99

*Actieprijs geldig in februari, maart, april 2024

Bestel nu via:

Boekenweek met Splinter - Actie als de Hemel genoeg ruimte heeft
Boekenweek met Splinter - Actie als de Hemel genoeg ruimte heeft (2)

CONFETTIREGEN was voor velen een boek vol herkenning. Er volgden talloze persoonlijke reacties; uit deze reacties is Roze Brieven ontstaan.

Een bundel om zichtbaar te maken wat soms onzichtbaar is en om te vertellen wat te vaak wordt verzwegen. Opdat sommige verhalen niet in een lade verdwijnen, maar op een nachtkastje belanden.

Prijs van: € 9,99 | Voor: € 7,99

*Actieprijs geldig in februari, maart, april 2024

Bestel nu via:

Splinter Chabot is samen met zijn familie boekenweekauteur 2024!

Splinter Chabot

Splinter Chabot (1996) is is schrijver, politicoloog en programmamaker. In 2020 debuteerde hij met de bestseller CONFETTIREGEN. Het werd tot twee keer toe verkozen tot het Regenboogboek aller tijden (2021, 2022). Uit de vele reacties is Roze Brieven ontstaan. In 2021 was Chabot een van de schrijvers van het Jongeren Boekenweekgeschenk. Voor zijn werk ontving hij in 2021 de Jillis Bruggeman Penning, de Bob Angelo Ster van de Toekomst en een Winq Award. Zijn roman als de Hemel genoeg ruimte heeft werd in 2023 verkozen tot Regenboogboek van het Jaar. CONFETTIREGEN wordt verfilmd door Michiel van Erp. Momenteel werkt Chabot aan zijn eerste kinderboek.

© Anton Corbijn

Steun je boekhandel