

‘Boustany is een
ode aan groente
uit mijn Palestijnse
keuken’ Sami Tamimi

Ontdek de rijke smaken van de Palestijnse keuken
Boustany is het eerste soloproject van Sami Tamimi, co-auteur van de culinaire klassiekers Falastin, Jeruzalem en Ottolenghi: Het Kookboek.
In Boustany – Arabisch voor ‘mijn tuin’ – viert Sami de rijke smaken en tradities van de Palestijnse keuken met:
• 100 vegetarische en deels vegan recepten
• Ontbijtjes, feestelijke diners én onweerstaanbare zoetigheden
• Budgetvriendelijke gerechten vol smaak, verse ingrediënten en authentieke kooktechnieken
Prijs: € 34,99

Koop nu via:







“Vol hart en ziel”
MEERA SODHA
“Gedurfd en levendig”
DIANA HENRY
“Een schatkist”
HELEN GOH
“Moderne klassiekers”
ANISSA HELOU

Wat Boustany zo bijzonder maakt
Van geurige linzenfatteh en aubergine in pittige citroensaus: dit zijn de gerechten waarmee Sami opgroeide, smaken die hij liefheeft en deelt in dit boek.
Laat je inspireren door Sami’s unieke stijl en breng de ziel van Palestina naar je eigen keuken en eettafel. Boustany is een boek dat je keer op keer uit de kast zult halen.
Alvast een voorproefje? Download het recept voor couscousfritters met yoghurt en ingelegde citroen.

De bekroonde co-auteur van Falastin en Jeruzalem
