Ontdek meer dan 100 vega(n) recepten die je het hele jaar door wilt eten
Bij Meera aan tafel van de bestsellerauteur van Puur India en Azië
‘Elke avond een lekkere maaltijd op tafel kunnen zetten: dát is mijn superpower.
Mijn wens is dat het ook jouw superpower wordt.’ – Meera Sodha
In de meeste huishoudens is het een dagelijks terugkerende vraag: ‘Wat eten we vandaag?’.
Bestsellerauteur Meera Sodha geeft ons het antwoord. In haar nieuwste boek verzamelde ze 120 gezonde en smakelijke vegan en vega recepten voor het avondeten. Daarbij put ze uit een breed scala aan Aziatische keukens, van India en Thailand tot Taiwan en Vietnam.
• 120 vega(n) recepten
• Meera’s persoonlijke en favoriete recepten
• van klassieke eenpansmaaltijden, verrukkelijke ovenschotels tot supersnelle pasta’s
• zowel hoofdgerechten als bijgerechten en desserts
Prijs: € 34,99
Koop nu via:
Bekijk gerechten uit Bij Meera aan tafel
Maak kennis met Meera Sodha
Meera Sodha is kok en succesvol kookboekenauteur en staat bekend om haar vega en vegan Aziatische recepten. Wekelijks maakt ze voor The Guardian de column ‘The New Vegan’. Meera kookt, schrijft en woont in Londen. Voor Bij Meera aan tafel verzamelde ze de gerechten die ze graag maakt voor haar man en dochter.
© david loftus
Bekijk alle kookboeken van Meera Sodha
Bekende schrijvers en chefs over Meera Sodha
‘Verleidelijk, uitnodigend en overheerlijk. Veganistische en vegetarische gerechten die niet te weerstaan zijn (en waarom zou je?).’ – Yotam Ottolenghi
‘Ze heeft een schijnbaar magisch vermogen om je precies dát te vertellen wat je nodig hebt om een gerecht te laten zingen.’ – Bee Wilson
‘Meera kan toveren met een pak noedels, wat pindakaas en een stuk tofu…’ – Diana Henry
‘Geweldig.’ – Nigella Lawson