De stem uit het bos - Liz Moore - 3D

De stem uit het bos

De stem uit het bos is een spannende roman van prijswinnend internationaal bestsellerauteur Liz Moore. Een meesterlijk opgebouwd en totaal onvoorspelbaar verhaal over de vermissing van een meisje uit een survivalkamp.

Paperback: € 24,99 | e-book: € 12,99

Het verhaal

Wanneer Barbara van Laar op een ochtend in augustus 1975 niet in haar zomerkamp-bed blijkt te liggen, begint direct een grootschalige, paniekerige zoekactie. De vermissing van een kind is een drama, maar nu gaat het ook nog eens om de dochter van de oprichters van het kamp, de steenrijke familie Van Laar. Deze dynastie bezit het kamp, het riante buitenhuis en een deel van het Adirondack-natuurpark, in het noorden van de staat New York. En het is niet de eerste keer dat er een kind van de familie Van Laar is verdwenen: zestien jaar geleden verdween haar broer – hij is nooit teruggevonden. Geleidelijk worden niet alleen de vele geheimen van de familie Van Laar ontrafeld, maar ook de geheimen van de gemeenschap die voor de familie werkt.

Lp-De-stem-uit-het-bos-Liz-Moore-reviews

Reviews

De stem uit het bos - Liz Moore - beeld leesfragment

Gratis leesfragment

Dit boek ga je in één ruk willen uitlezen. Moore brengt de Adirondack Mountains tot leven in deze meeslepende en spannende roman over twee vermissingen. Het perfecte zomerboek!

Lees nu alvast de eerste bladzijden van De stem uit het bos gratis.

Koop nu De stem uit het bos

De stem uit het bos - Liz Moore - 3D