De buurtwinkel van tweede kansen
De bestseller uit Zuid-Korea

3D De buurtwinkel van tweede kansen - Kim Ho-yeon

De buurtwinkel van tweede kansen

Ontdek het nieuwe genre en de wereldwijde trend van dit moment: Healing fiction, verhalen over de kracht van oprechte aandacht.

Paperback: € 20,99 | e-book: € 12,99

Het verhaal

De buurtwinkel van tweede kansen speelt zich af in een kleine supermarkt in Jeongpa, Seoel. Het merendeel van de bewoners van de wijk bestaat uit ouderen en studenten. Op een dag werkt er opeens een nieuw iemand in de winkel: de voormalig dakloze Dokgo. Zijn collega’s zien het in eerste instantie met lede ogen aan, maar al snel blijkt hij een verfrissende energie met zich mee te brengen en verovert hij de harten van de mensen om hem heen. Hij helpt zowel zijn collega’s als zijn klanten met veel meer dan alleen hun boodschappen. Zal hij zelf ook het geluk weer kunnen vinden?

Achtergrond - Quotes De buurtwinkel van tweede kansen - Kim Ho-yeon

Koop nu De buurtwinkel van tweede kansen

Gratis leesfragment

Omarm de kracht van oprechte aandacht. Lees de eerste bladzijden van De buurtwinkel van tweede kansen, de bestseller van Kim Ho-yeon, gratis.

Sfeerbeeld - De Buurtwinkel van tweede kansen - Kom Ho-yeon

Een boek dat je raakt

‘In Korea leest iedereen Kim Ho-yeon; van jong tot oud, thuis en onderweg.

Ook mij raakte deze roman over een dakloze man die een kans krijgt te werken in een klein buurtwinkeltje in Seoel zeer. Omdat hij met zijn oprechte interesse en goede adviezen iedereen die hij tegenkomt verder helpt in het leven.’ – Redacteur Susanne

Koop nu De buurtwinkel van tweede kansen

3D De buurtwinkel van tweede kansen - Kim Ho-yeon