De geheimen van het Italiaanse eiland

Drie zussen. Drie liefdes. Drie keuzes.
Voor de lezers van Lucinda Riley en Soraya Lane

Koop nu via:

De geheimen van het Italiaanse eiland


New York, heden. Mia is diep bedroefd na het overlijden van haar geliefde oma Annalisa. Maar dan vindt ze een brief uit Italië in haar nagelaten spullen. Haar oma heeft haar nooit verteld over haar verleden, en al helemaal niet over het prachtige Italiaanse kasteel waar ze ooit een zomer doorbracht die haar leven voorgoed zou veranderen.
Italië, 1943. Annalisa reist in het geheim met haar twee jongere zussen naar het eiland van Parissi, om haar rijke oom om hulp te vragen. Wat ze niet verwacht is dat ze er haar passie zal ontdekken, verliefd zal worden en plotseling alles achter zal moeten laten wat haar lief is.

Paperback 18,99 | E-book11,99

Twee tijdslijnen | WOII | Familiegeheim | Liefde

Serie: Het Italiaanse eiland

Drie zussen gaan in het geheim naar een Italiaans eiland om hun rijke oom om hulp te vragen. Dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit en verliezen ze elkaar uit het oog. In het heden proberen hun kleindochters te achterhalen wat er gebeurd is.

Deel 2 van de serie verschijnt najaar 2024.

Lees hier nu de eerste pagina’s van De geheimen van het Italiaanse eiland


Deze boeken vind je misschien ook leuk

De verloren dochters

De serie De Verloren Dochters is wereldwijd geliefd. Van De Italiaanse dochter en De Cubaanse dochter werden in Nederland al meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Wereldwijd zijn er ruim 3,5 miljoen exemplaren van De Italiaanse dochter (deel 1) verkocht! De serie verschijnt in 20 landen. Na Italië (deel 1) en Cuba (deel 2), voert Soraya Lane ons in deel 3 mee naar Griekenland. Geheime liefde, Verborgen familiegeschiedenis, couleur locale, je vindt het allemaal in De Griekse dochter!