Header Zin in salade

Ontdek meer dan 50 salades die je het hele jaar door wilt eten

Zin in salade van Bibi Loomans

Laat je door Bibi Loomans inspireren met de lekkerste salades voor deze zomer!

Weg met de saaie drie-eenheid ijsbergsla, komkommer en tomaat; weg met de slappe slaatjes! Bibi Loomans – culinair redacteur en tv-kok bij Koffietijd – laat je zien dat een salade hét gerecht bij uitstek is om creatief mee te zijn. Met de meer dan 50 saladerecepten in dit boek tover je op ieder moment van de dag iets lekkers op tafel.

• 50 recepten ingedeeld op seizoen,

• met verrassende groenten, granen, peulvruchten, vis en kaas,
• veel vegetarische opties,

• met kleurrijke fotografie.

Prijs: € 27,99

3D omslag Zin in salade - Bibi Loomans

Koop nu via:

Auteursfoto Bibi Loomans © Saskia Lelieveld

Maak kennis met Bibi Loomans

Bibi Loomans studeerde Journalistiek, maar kwam er al snel achter dat serieuze nieuwsredacties niets voor haar waren. Ze werd afgeleid door koken en eten, en kreeg voor het eerst een eigen keuken waar ze los kon gaan. Inmiddels heeft ze van haar hobby haar werk kunnen maken. Als culinair redacteur bij het tv-programma Koffietijd kookte ze ruim twee jaar niet alleen achter maar ook wekelijks vóór de schermen.

© Saskia Lelieveld

Een salade voor elke gelegenheid

Een fancy diner met vrienden, als ontbijt, kantoorlunch, voor de buurtbarbecue of als verfrissend antwoord op een hittegolf. Daag jezelf uit en kijk eens goed in de voorraad- en koelkast wat er nog ligt. Grote kans dat je er een bijpassend recept in Zin in salade bij vindt!

Geroosterde rabarber-bietensalade, Ceasarsalade of Zonnebankbruine courgette voor de lente. Coeur de boeuf met vitello-tonnatodressing en Kersensalade met buffelkaas in de zomer. Bibi geeft je bovendien inspiratie om je supersalades nóg lekkerder te maken met bijvoorbeeld zelfgemaakte kruidenolie, pittige honing, crispy sjalotten of ingemaakte venkel.

Hittegolfsalade uit Zin in salades - Bibi Loomans

Koop nu via: