Simpel - Limited - headerbeeld

Fans van Yotam Ottolenghi opgelet!

De eenmalige limited edition van

Simpel

Ottolenghi Simpel bestaat 5 jaar! Dit jubileum vieren we met een exclusieve uitgave. Hét Ultieme cadeauboek, inclusief persoonlijke brief van Yotam en met extra jubileumrecept.

Limited edition, waarvoor geldt: op=op

Ottolenghi Simpel heeft inmiddels het waanzinnige aantal van 350.000 exemplaren verkocht. Des te meer reden om het 5-jarig jubileum van deze everseller te vieren met een luxe jubileumeditie.

Eenvoud? Het lijkt onwaarschijnlijk, maar dit kookboek van Ottolenghi bevat 130 eenvoudig te bereiden gerechten die een lust voor het oog zijn en verleidelijk smaken. Met handige iconen zie je in een oogopslag welke kenmerken betrekking hebben op het betreffende recept.

Van avocadoboter op toast met tomatensalsa, heerlijke saffraan-mosterdscones met cheddar en piccalilly tot burrata met gegrilde druiven en basilicum of een bevroren munt-en-pistache-chocoladecake.

Prijs: € 33,99
Gebonden met goud op snee

Simpel - Limited edition - Goud op snee

Koop nu via:

Ottolenghi Simpel Limited afbeelding binnenwerk

Reacties op Ottolenghi Simpel

‘Niet zo moeilijk te maken, de nieuwste Ottolenghi. Opnieuw slaagt de chef erin om van iets als een plompe selderijknol een elegante sensatie te maken.’ – de volkskrant


Simpel is een dikke aanrader! Voor Ottolenghi-fans, maar ook juist voor de thuiskoks die iets minder ervaring hebben.’ – Dehippevegetarier.nl

‘De reden dat ik zo enthousiast over Simpel ben, is dat het boek vol recepten staat die nog steeds duidelijk ‘Ottolenghi’ zijn, maar die op minstens een manier simpel zijn (en vaak op meerdere manieren).’ – Foodies


Yotam Ottolenghi is auteur van 10 internationale bestsellende en meermaals bekroonde kookboeken. Yotam is al meer dan dertien jaar wekelijks columnist voor The Guardian en publiceert regelmatig in de New York Times. Zijn toewijding aan het centraalstellen van groenten, evenals het introduceren van ingrediënten die ooit als ‘exotisch’ werden beschouwd, hebben geleid tot wat sommigen het ‘Het Ottolenghi-effect’ noemen. Yotam woont in Londen met zijn familie.

Foto: (c) Jonathan Lovekin

Otolenghi SIMPEL - Gouden kookboek

Koop nu via: