Ontdek Comfort – Dé nieuwe grote Ottolenghi

& maak kans op gratis kaarten voor de Comfort Tour!

Winactie Comfort

Op dinsdag 12 november komt Yotam Ottolenghi met zijn Comfort Tour naar de AFAS Live in Amsterdam. Pre-order zijn nieuwe boek Comfort en maak kans op twee tickets voor het evenement of een limited edition tote bag!

Zo maak je kans:

STAP 1: Pre-order Comfort (als je dit nog niet gedaan hebt) en bewaar je aankoopbewijs.

STAP 2: Vul vóór 5 september 2024 het aanmeldformulier in.

En wie weet ben jij de gelukkig winnaar van twee tickets of een tote bag!

Neem een kijkje achter de schermen

Wereldwijd comfortfood met de beroemde Ottolenghi-twist

Comfort biedt een verzameling supersmakelijke en troostrijke recepten om in je eentje van te genieten of om te delen. Gerechten die je doen denken aan je lievelingseten als kind, herinneren aan een mooi moment of een bijzondere plek, of je simpelweg voeden na een zware dag.

• 100 nieuwe klassiekers met de smaak van thuis

• comfortfood met de magische Ottolenghi-touch: vol groente, smaak en zonneschijn

• invloeden uit onder meer Italië, Duitsland en Malesië en steden als Amsterdam en Londen

Prijs: € 33,99

Reserveer nu via:

Over Yotam Ottolenghi

Yotam Ottolenghi is chef-kok en eigenaar van verschillende deli’s in London. Maar hij is voornamelijk bekend als auteur van bekroonde kookboeken, waaronder de everseller Simpel.

Zijn toewijding aan het promoten van groenten, evenals ingrediënten die ooit als ‘exotisch’ werden beschouwd, heeft geleid tot wat sommigen ‘het Ottolenghi-effect’ noemen. Dat betekent zoveel als: het creëren van een maaltijd vol kleur, smaak, overvloed en zonneschijn.

Eerder woonde Yotam enkele jaren in Amsterdam, waar hij voor altijd verliefd werd op de Nederlandse kroket; nu woont hij met zijn gezin in Londen.

Over Helen Goh

Helen Goh werd geboren in Maleisië en emigreerde op haar tiende met haar familie naar Australië. Na haar studie werd ze chef patisserie bij een restaurant in Melbourne voordat ze naar Londen verhuisde en bij Ottolenghi ging werken. Helens recepten verschijnen in de Sydney Morning Herald, Guardian en Observer. Ze woont in Londen met haar man en twee zonen.

Reserveer nu via:

Aanmeldformulier Winactie Comfort

Reserveer de Nederlandse editie van Comfort – Yotam Ottolenghi (9789059564169), bewaar je aankoopbewijs en vul het onderstaande formulier vóór 5 september 2024 in.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Voorwaarden
Nieuwsbrief

De winnaars ontvangen uiterlijk 20 september 2024 bericht per e-mail. Lees hieronder alle voorwaarden.

Comfort als cadeau geven?

Ben je van plan Ottolenghi Comfort als cadeau te geven? Met deze voucher heb je alvast iets leuks om aan diegene te geven vóór 5 september. Let op: deze voucher geeft geen recht op een daadwerkelijk exemplaar van het boek. Om het boek te ontvangen, moet je het apart bestellen.