Life on Our Planet - promobeeld

Fans van de Netflix-serie Planet Earth opgelet!

Het boek bij de nieuwe Netflix-serie

Life on Our Planet

Een allesomvattende kijk op de evolutie en onze toekomst

Met meer dan 200 foto’s uit de serie

3D omslag Life on Our Planet

Life on Our Planet, het boek bij de gelijknamige, baanbrekende Netflixserie, vertelt het verhaal van de heroïsche overlevingsstrijd op aarde. Een onvergetelijke tijdreis langs vijf periodes van massa-extinctie tot het moment waarop, met de komst van de mens, de zesde uitstervingsgolf is begonnen.

Met virtuoze beelden en een schat aan nieuwe wetenschappelijke informatie leest dit boek als een diepgravende, toeristische rondreis langs de grootste dynastieën die ooit hebben geleefd.

Prijs: € 29,99
Gebonden

Koop nu via:

Meer over Life on Our Planet

Van prehistorische onderwaterwerelden tot het eerste voorzichtige plantenleven op het vaste land; van de opkomst en ondergang van de dinosauriërs tot de verwoestingen die de laatste ijstijd aanrichtte en de vernietigende invloed van de moderne mens: dit is een allesomvattende kijk op de prehistorie én onze toekomst.

• Netflix-serie van de makers van Planet Earth
• geproduceerd door Steven Spielberg en George Lucas
• wetenschappelijk onderbouwd door Bristol University (VK), Leicester University (VK) en Yale University (VS).


‘Het geweldigste verhaal ooit verteld is geschreven in steen. In de aarde onder onze voeten is miljarden jaren aan verleden vastgelegd.’ Quote uit de serie

Life on Our Planet - Beeld 1

Preview Life on Our Planet

Life on Our Planet - auteursfoto TomFletcher©DominicHaigh


TOM FLETCHER is paleontoloog en senior researcher bij productie-maatschappij Silverback Films. Hij studeerde in Bristol en Leeds (VK) en doet onderzoek aan de Universiteit van Leicester, onder meer naar fossiele en levende vissen zoals haaien. Tom zet zich in om wetenschap beschikbaar te maken voor het grote publiek, onder meer door te werken aan grote producties zoals de Netflix-serie Life On Our Planet. Hij woont in het ‘groene Hollywood’ van Bristol, met zijn partner en huisdieren, in een oerwoud van planten, fossielen en boeken.

Foto: (c) Dominic Haigh

Koop nu via: