Glucose revolutie 1+2

Back in shape met

Glucose revolutie

Verbeter je gezondheid zónder op dieet te gaan!

Koop nu:

Glucose revolutie -Jessie Inchauspe

Onbedwingbare trek? Chronisch vermoeid? Je algehele gezondheid verbeteren?

Veel mensen zitten vast in een glucoseachtbaan.

Glucose Goddess Jessie Inchauspé heeft het antwoord!

De internationale bestsellerauteur deelt in het basisboek De glucose revolutie de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen en verrassend toepasbare tips om grip te krijgen op je bloedsuikerspiegel. Zo heb jij de kennis in huis om je gezondheid te verbeteren zonder op dieet te gaan.

Alle kennis in huis? Gemotiveerd om aan de slag te gaan? Maar weet je niet goed waar te beginnen?

Glucose revolutie in de praktijk is jouw 4-weekse gids om je geweldig te voelen!

De internationale bestsellerauteur van De glucose revolutie ontwikkelde een vierwekenprogramma, met tips voor iedere dag, bij iedere maaltijd, met meer dan 100+ recepten en een stap-voor-stap-werkboek. Geen beperkingen. Geen calorieën tellen. Alles eten waar je van houdt. Simpel en snel op weg naar een nieuw leven.

Glucose revolutie in de praktijk -Jessie Inchauspe

Jessie Inchauspé

Na het succes van Glucose revolutie krijgt Jessie Inchauspé veel vragen van lezers. Hoe kun je de acties om glucosepieken te voorkomen omzetten in blijvende gewoonten? Daarom ontwikkelde Jessie een complete, praktische en wetenschappelijk onderbouwde methode die je elke dag helpt om de Glucose revolutie in jouw leven in te passen. Sterren als Gwyneth Paltrow, Jessica Alba, Marion Cotillard, Ellen Pompeo, Jameela Jamil en Karlie Kloss zijn al fan.

Auteursfoto-Jessie-Inchauspe-credit_OsvaldoPonton