Kook met smaak, overvloed en zonneschijn

Ontdek de Ottolenghi collectie

Simpel

Flavour

Plenty More

Kies uit de bestsellers!

Het Ottolenghi-effect: het creëren van een maaltijd vol kleur, smaak, overvloed en zonneschijn 

 

Simpel

Alles waar je van houdt bij Ottolenghi, maar dan simpel. Simpel staat vol met ruim 130 makkelijk te bereiden gerechten. De meeste staan binnen 30 minuten op tafel, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of -verrassing. 


 

Flavour

In Flavour viert Ottolenghi de oneindige mogelijkheden van groenten en laat zien hoe je ze kunt transformeren tot magische gerechten. In ruim 100 recepten laat hij niet alleen zien hoe we ze moeten bereiden, maar ook hoe smaak bepaald wordt en waarom bepaalde combinaties zo goed werken.


 

Plenty More

Met Plenty More schotelt Yotam Ottolenghi ons 120 nieuwe, inspirerende vegetarische gerechten voor om bij te watertanden. De opvolger van de immens populaire bestseller Plenty is weer een feest van intense smaken, verrassende kruiden en verse ingrediënten.


Over Yotam Ottolenghi

Yotam Ottolenghi is chef-kok en eigenaar van verschillende deli’s in London. Maar hij is voornamelijk bekend als auteur van bekroonde kookboeken, waaronder de everseller Simpel.

Zijn toewijding aan het promoten van groenten, evenals ingrediënten die ooit als ‘exotisch’ werden beschouwd, heeft geleid tot wat sommigen ‘het Ottolenghi-effect’ noemen. Dat betekent zoveel als: het creëren van een maaltijd vol kleur, smaak, overvloed en zonneschijn.

Eerder woonde Yotam enkele jaren in Amsterdam, waar hij voor altijd verliefd werd op de Nederlandse kroket; nu woont hij met zijn gezin in Londen.