Haal het kookboek van het jaar in huis
Bloem, suiker, boter van Nicola Lamb is door de vakjury verkozen tot het Food and Friends Gouden Kookboek
Uit het vakjuryrapport: ‘Als je écht wil weten wat je doet tijdens het bakken, dan is dit boek onmisbaar. De recepten kloppen zó goed.’
Word een meesterbakker
Bloem, suiker, boter… Met eenvoudige ingrediënten én een oven kan iedereen bakken. Hoe je dat doet als de beste, legt supertalent Nicola Lamb uit in deze nieuwe bakbijbel.
• de basis van bakken helder uitgelegd
• zoet en hartig: van taart tot brood
• van makkelijke basisrecepten tot uitdagendere baksels.
Prijs: € 33,99
Koop nu via:
Een greep uit de 100 fantastische bakrecepten van Nicola Lamb in Bloem, suiker, boter:
Recept: Chocolate-chiptaart
Nicola Lambs chocolate-chiptaart was niet aan te slepen in haar bakkerij. De fantastische marmeladeglazuur maakt dat deze taart zich echt van andere onderscheidt. Wil je weten hoe je de taart zelf maakt? Download het recept en ga direct aan de slag.
Het vakjuryrapport van Food and Friends:
‘Over dit eerste deel is heel erg goed nagedacht. Alle kennis die erin staat is essentieel, met een schat aan illustraties en ezelsbruggetjes. Als je dit eenmaal weet, dan kun je vol zelfvertrouwen het tweede deel van het boek te lijf.
Dat tweede deel bestaat uit recepten voor fantastische taarten, koekjes en desserts. Dat zijn vaak klassiekers met een verrassende twist. Heel handig is dat de recepten zijn ingedeeld op bereidingstijd. Neem vooral ook eens de tijd om voor eens en voor altijd de perfecte (ja, echt de perfecte) croissants te leren maken!’
Bekende schrijvers en chefs over Nicola Lamb
‘Een klein meesterwerk. Haar uitleg leert je niet alleen het bakken te snappen, maar leidt ook tot instant plezier en een beter resultaat. Kortom: bakken maar!’ – Janny van der Heijden
‘Als je baksel opstandig is, vertrouw dan op Nicola. Zij lost de mysteries van het bakken op.’ – Yotam Ottolenghi
‘Nicola begríjpt bakken en legt dat uit als geen ander.’ – Jamie Oliver
‘Elke pagina is een masterclass in beter bakken.’ – Nigel Slater
‘Het ultieme bakboek.’ – Trouw
‘Dit eerste, theoretische deel kan linea recta op de verplichte leeslijst voor deelnemers aan Heel Holland Bakt. […] Het receptendeel is al net zo indrukwekkend. Er staan buitengewoon originele en knappe baksels in.’ – Janneke Vreugdenhil, NRC