Lees warme romans met moedige personages

Ontdek de hartverwarmende Healing Fiction bestsellers!

De buurtwinkel van tweede kansen

Het restaurant van de herinneringen

Kies uit de bestsellers!

Het restaurant van de herinneringen

De bestseller Het restaurant van de herinneringen is een lichte, troostrijke Japanse roman die je meeneemt naar een klein kustplaatsje in Japan, waar bijzondere gerechten, magie, katten en de zee samenkomen. Stap binnen bij Chibineko Kitchen voor een betoverende reis van verlies naar heling. het nieuwe genre en de wereldwijde trend van dit moment: Healing fiction, verhalen over de kracht van oprechte aandacht.

Paperback: € 18,99 | e-book: € 11,99

3D omslag Het restaurant van de herinneringen (1)
3D De buurtwinkel van tweede kansen - Kim Ho-yeon

De buurtwinkel van tweede kansen

De #1 bestseller uit Zuid-Korea, De buurtwinkel van tweede kansen, laat ons het belang zien van een luisterend oor en geeft ook de lezer mooie levenslessen mee. Een warme roman die je niet snel vergeet. Het speelt zich af in een kleine buurtsupermarkt in Seoel, waar de voormalig dakloze Dokgo, tegen de verwachtingen van de medewerkers in, zowel zijn collega’s als de klanten helpt met veel meer dan alleen hun boodschappen.

Paperback: € 20,99 | e-book: € 12,99

Achtergrond - Quotes De buurtwinkel van tweede kansen - Kim Ho-yeon

Koop nu De buurtwinkel van tweede kansen

Gratis leesfragment

Omarm de kracht van oprechte aandacht. Lees de eerste bladzijden van Het restaurant van de herinneringen, de bestseller van Yuta Takahashi, gratis.

Sfeerbeeld - De Buurtwinkel van tweede kansen - Kom Ho-yeon

Restaurant van de herinneringen

Het restaurant van de herinneringen is een heerlijke, troostrijke Japanse roman, boordevol liefde en bijzondere gerechten. Ik heb genoten van deze healing fiction met een glansrol voor kat Chibi.’ – Redacteur Neeltje

Koop nu Het restaurant van de herinneringen

3D omslag Het restaurant van de herinneringen (1)