Zomeraanbieding 2024

Met trots presenteren wij onze aanbiedingsbrochure voor de zomer! De titels van Fontaine zijn samengebundeld met de andere fondsen van Park Uitgevers in één brochure.⁣⁠

Er komt veel moois aan in de zomer, met in september de grote knaller: Comfort dé nieuwe Ottolenghi! Daarnaast brengt Fontaine de gezondheids- en lifestyletrends van nu voor hele het gezin met: Stoppen met vapen, Samengesteld geluk en Briefjes voor mijn dochter, het prachtige cadeauboek vol wijsheden voor ouder en kind.

Fontaine kinderboeken is haar fonds aan het verbreden, en brengt niet alleen het tweede deel uit van Fabelhuis, maar ook de lancering van de ondeugendste kinderboekenserie Stinkstoute panda en Bliksemlezen: een nieuwe toegankelijke non-fictieserie voor beginnende lezers.

Kortom: genoeg om naar uit te kijken!⁠

Blader door de brochure of bekijk hier op Issuu.