Headerbeeld Hack je hormonen - Davinia Taylor

#1 Sunday Times biohacking-bestseller

Davinia Taylors Hack je hormonen

Laat je hormonen met baanbrekende hacks vóór je werken!

3D omslag Hack je hormonen - Davinia Taylor

Heb je moeite met slapen, last van cravings of vraag je je weleens af: ‘Waarom ben ik zo somber?’ Veel mensen ervaren een disbalans in hun hormoonhuishuiding.

Sunday Times-bestsellerauteur Davinia Taylor heeft het antwoord!

De internationale bestsellerauteur leert je in Hack je hormonen middels baanbrekende maar eenvoudige hacks om je hormonen in balans te krijgen en je welzijn te vergroten. Slaap beter dankzij kersen; verjaag je hersenmist met goede vetten, of verbeter je spijsvertering met noten.

Koop nu via:

Ontwikkel een beter bewustzijn over je hormoonhuishouding

Als we over hormonen praten, denken we maar al te vaak dat dat een typische ‘vrouwenkwestie’ is. Maar hormonen regelen heel veel in ons lichaam: van onze slaap tot ons eetgedrag, van onze reactie op stress tot onze stemmingen.

Bestsellerauteur Davinia Taylor laat zien hoe we onze hormonen in balans krijgen. Aan de hand van vragen als Waarom kan ik niet slapen?, Waarom kan ik niet stoppen met eten? en Waarom ben ik zo somber? behandelt ze de belangrijkste hormonen en wat ze voor ons lichaam en welzijn betekenen.

Quote - Hack je hormonen - Davinia Taylor
sfeerbeeld - Hack je hormonen - Davinia Taylor

Met baanbrekende maar eenvoudige hacks

Hack je hormonen leert je middels baanbrekende maar eenvoudige hacks hoe je je complete hormoonhuishouding gunstig beïnvloeden. Met aanpassingen in leefstijl, de juiste vitamines en dingen die je gewoon in je keukenkastje vindt (kurkuma, appelazijn) krijg je meer grip op onder meer cortisol, adrenaline, dopamine en vitamine D (ja, dat is een hormoon!) en andere hormonen.  

5 redenen waarom je Hack je hormonen wil lezen

Vanwege deze grote pluspunten wil je Hack je hormonen niet missen:

• #1 Sunday Times-bestseller.

• Met medewerking van een arts geschreven.

• Neem je gezondheid in eigen hand.

• Met heldere tips om je hormonen voor je te laten werken.

• Belangrijk en toepasbaar voor iedereen (v/m/x)

Freebie: lees alvast de eerste pagina’s gratis!

Freebie - leesfragment - Hack je hormonen - Davinia Taylor
auteursfoto - Hack je hormonen - Davinia Taylor

Davinia Taylor

Davinia Taylor is een Britse ondernemer en pionier op het gebied van biohacking, waarbij je zelf je gezondheid verbetert op basis van wetenschappelijke bevindingen. Ze werd bekend als actrice en haar boek It’s not a diet inspireerde mensen blijvend af te vallen en hun kwaliteit van leven te verhogen. Via Instagram (+1 miljoen volgers) en een goed beluisterde podcast (Hack Your Health) deelt Davinia haar inzichten en hacks en ontkracht ze bestaande mythes rondom gezondheid met eerlijkheid en humor. Ze heeft een bedrijf dat gezonde supplementen produceert en is naast dit alles moeder van vier zoons.

Lees ook:

Glucose revolutie

Glucose revolutie in de praktijk